Strona główna Urząd gminy Galeria Linki Kontakt

VIII KONKURS SPECJAŁÓW KARNAWAŁOWYCH Drukuj Stworz PDF

plakat

 

Regulamin

VIII KONKURSU SPECJAŁÓW KARNAWAŁOWYCH

 przekąski, ciasta bankietowe oraz nalewki i wina (domowego wyrobu)

                            

 I Cel konkursu

  1. Integracja mieszkańców.
  2. Wymiana doświadczeń i przepisów kulinarnych między uczestnikami konkursu.

 

II Organizatorzy konkursu

  1. Gminny Ośrodek Kultury w Stegnie

 

III Kategorie konkursu

  1. przekąski karnawałowe, sałatki (zimny bufet) 
  2. ciasta karnawałowe (ciasta, pączki, faworki, róże karnawałowe itp.) 
  3. nalewki i wina (własna receptura) 

 

IV Zasady i warunki uczestnictwa w konkursie

  1. Wiek uczestników nie jest ograniczony.
  2. Do konkursu przyjmujemy tylko zgłoszenia indywidualnych osób !
  3. Każdy uczestnik może zgłosić: ciasto, przekąski, nalewki i wina
  4. Powołane przez organizatora jury w ocenie prac uwzględni:

- oryginalność zgłoszonych prac

- wygląd i estetykę potraw i ciast

- smak potraw i ciast

- smak oraz aromat win i nalewek

5.  Potrawy, po ocenie przez jury, zostaną podane do degustacji pozostałym uczestnikom konkursu, oraz zaproszonym gościom.

6.  W poszczególnych kategoriach zostaną przyznane i nagrodzone pierwsze trzy miejsca. Pozostali uczestnicy otrzymają nagrody pocieszenia.

7. Uczestnik konkursu i jego prawni opiekunowie akceptując niniejszy regulamin, wyrażają zgodę na nieodpłatne wykorzystanie wizerunku w celach konkursowych. Możliwe formy rozpowszechniania wizerunku to publikacje, Internet, prasa, film.

7.  Zgłoszenia przyjmowane są: w świetlicach, telefonicznie pod nr tel.: 055 247 82 92, w biurze GOK w Stegnie, ul. Gdańska 60 w godz.: od 900 – 1400 lub pod adresem e-mail: gok.stegna@wp.pl do dnia 31.01.2014 r.

 

 Rozstrzygnięcie konkursu odbędzie się dnia 06.02.2014 r. godz.: 1600

w Gminnym Ośrodku Kultury w Stegnie      

Załączniki

Typ Opis Data Dodał
załącznik regulamin 2014-01-10 12:26:00




Liczba wyświetleń: 737